Autoprikolica Wörmann Bau 3539/190

8.584,17 bez PDV-a. Cijena s PDV-om: 10.730,21

Wörmann autoprikolica za prijevoz strojeva.

Dostupno uz narudžbu

Opis

 

Najveća dopuštena masa (kg) 3500
Masa prazne prikolice (kg) 1007
Duljina (mm) 3900
Visina (mm) 350
Širina (mm) 1900
Gume 14" C
Broj osovina 2
Kočnica DA
Oznaka proizvoda 025.055.367.005

 

Prikolica za prijevoz strojeva u izvedbi s niskim utovarivačem

Šasija: Komfort V šasija

Osovine: osovine s ojačanim dugačkim osloncima, vruće pocinčane. Ne zahtjevaju kontinuirano održavanje.

Ovjes: meki ovjes na kotaču s velikim hodom opruge i visokim samoprigušenjem. To rezultira najvišom raziom udobnosti u vožnji i optimalnom sigurnošću vožnje čak i pod ekstremnim opterećenjima.

Ležajevi kotača: kompaktni dvoredni ležajevi visokih performansi koji ne zahtjevaju održavanje, zaštićeni od vode.

Kočnica: kočnica na 4 kotača s potpuno automatskom kočnicom za vožnju unatrag i parkirnom kočnicom. Kočione pločice otporne na koroziju, bez azbesta. Unutarnji dijelovi kočnica kotača su pocinčani.

Vučna šipka: V-profil vučne šipke u ojačanoj izvedbi, pravokutni profil, zavarena i vruće pocinčana konstrukcija. Ploča za odlaganje bagerske lopate iznad vučne šipke

Potporanj: veliki ojačani automatski potporni kotač

Spojka: automatska spojka s indikatorom sigurnosti i istrošenosti

Okvir: ojačani zavareni čelični okvir,  vruće pocinčan (savijanje i otporni na torziju), usko raspoređeni poprečni nosači izrađeni od visoke kvalitete Čelični profili nude optimalnu stabilnost, čak i za točkasta opterećenja

Pod: ojačani podni sklop s potpuno čeličnim podom mosta debljine 4 mm. Daska od visokokvalitetnog čelika, vruće pocinčana. Udubljeni nosači za pričvršćivanje u vanjskom okviru za optimalno osiguranje tereta.

Bočne stranice: bočne stijenke i prednji zid od visokokvalitetnog čelika, sa profiliranom trakom, visine cca 350 mm, vruće pocinčani. Dodatni KTL premaz u boji, dostupno u narančastoj RAL 2011 i bijeloj RAL 9010 nijansi. Mogućnost izbora RAL boja uz doplatu! Prednji zid pocinčan s integriranim odlaganjem lopate za bager.

Pristupna rampa: ojačana čelična rešetkasta rampa s integriranim vrhom za utovar i potpornjem za tlo. Tračnice za vožnju su sklopive i podesive za bilo koju širinu kolosijeka. Zakretanje u stranu za utovar viljuškarom.

Sustav rasvjete: Rasvjeta prema standardu StVZO. 12 volti. Velika 4-komorna sigurnosna svjetla s integriranim stražnjim svjetlom za maglu. Trokutasti reflektori i osvjetljenje registarskih tablica, lijeva i desna žuta bočna svjetla. 13-pinski konektor za rasvjetu sa svjetlom za vožnju unatrag.

 

Upit o proizvodu