Autoprikolica Wörmann Bau 2730/155

5.338,92 bez PDV-a. Cijena s PDV-om: 6.673,65

Wörmann autoprikolica za prijevoz strojeva.

Dostupno uz narudžbu

Opis

 

Najveća dopuštena masa (kg) 2700
Masa prazne prikolice (kg) 719
Duljina (mm) 3020
Visina (mm) 1550
Širina (mm) 350
Gume 14"
Broj osovina 2
Kočnica DA
Oznaka proizvoda 025.045.367.001

Prikolica za prijevoz strojeva u izvedbi s niskim utovarivačem

Šasija: Komfort V šasija

Osovine: osovine s ojačanim dugačkim osloncima, vruće pocinčane. Ne zahtjevaju kontinuirano održavanje.

Ovjes: meki ovjes na kotaču s velikim hodom opruge i visokim samoprigušenjem. To rezultira najvišom raziom udobnosti u vožnji i optimalnom sigurnošću vožnje čak i pod ekstremnim opterećenjima.

Ležajevi kotača: kompaktni dvoredni ležajevi visokih performansi koji ne zahtjevaju održavanje, zaštićeni od vode.

Kočnica: kočnica na 4 kotača s potpuno automatskom kočnicom za vožnju unatrag i parkirnom kočnicom. Kočione pločice otporne na koroziju, bez azbesta. Unutarnji dijelovi kočnica kotača su pocinčani.

Vučna šipka: V-profil vučne šipke u ojačanoj izvedbi, pravokutni profil, zavarena i vruće pocinčana konstrukcija. Ploča za odlaganje bagerske lopate iznad vučne šipke

Potporanj: veliki ojačani automatski potporni kotač

Spojka: automatska spojka s indikatorom sigurnosti i istrošenosti

Okvir: ojačani zavareni čelični okvir,  vruće pocinčan (savijanje i otporni na torziju), usko raspoređeni poprečni nosači izrađeni od visoke kvalitete Čelični profili nude optimalnu stabilnost, čak i za točkasta opterećenja

Pod: ojačani podni sklop s potpuno čeličnim podom mosta debljine 4 mm. Daska od visokokvalitetnog čelika, vruće pocinčana. Udubljeni nosači za pričvršćivanje u vanjskom okviru za optimalno osiguranje tereta.

Bočne stranice: bočne stijenke i prednji zid od visokokvalitetnog čelika, sa profiliranom trakom, visine cca 350 mm, vruće pocinčani. Dodatni KTL premaz u boji, dostupno u narančastoj RAL 2011 i bijeloj RAL 9010 nijansi. Mogućnost izbora RAL boja uz doplatu! Prednji zid pocinčan s integriranim odlaganjem lopate za bager.

Pristupna rampa: ojačana čelična rešetkasta rampa s integriranim vrhom za utovar i potpornjem za tlo. Tračnice za vožnju su sklopive i podesive za bilo koju širinu kolosijeka. Zakretanje u stranu za utovar viljuškarom.

Sustav rasvjete: Rasvjeta prema standardu StVZO. 12 volti. Velika 4-komorna sigurnosna svjetla s integriranim stražnjim svjetlom za maglu. Trokutasti reflektori i osvjetljenje registarskih tablica, lijeva i desna žuta bočna svjetla. 13-pinski konektor za rasvjetu sa svjetlom za vožnju unatrag.

Upit o proizvodu